STN EN 12778/A1: 2006 (94 4810), Riad. Tlakové hrnce na domáce používanie. Zmena A1. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 63 Potravinárske stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2006)
Táto zmena A1 STN EN 12778: 2004 je slovenskou verziou EN 12778: 2002/A1: 2005
Spracovateľ: Technická komisia: TK 63 Potravinárske stroje
Keywords: normy