STN 33 2000-5-51: 2010, Elektrické inštalácie budov Časť 5-51 Výber a stavba elektrických zariadení. Spoločné pravidlá - Bojna, Ivan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-51: 2009 v slovenskom jazyku