STN 33 2000-5-51: 2010, Elektrické inštalácie budov Časť 5-51 Výber a stavba elektrických zariadení. Spoločné pravidlá - Bojna, Ivan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje HD 60364-5-51: 2009 v slovenskom jazyku
Táto norma nahrádza STN 33 2000-5-51 z apríla 2007 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Bojna. Technická komisia: TK 84 Elektrické inštalácie a ochrana pred zásahom elektrickým prúdom
Dátum účinnosti opravy normy: august 2014
Dátum účinnosti opravy normy: október 2019
Keywords: normy