STN EN 15779: 2010 (65 6536), Ropné výrobky a deriváty tukov a olejov. Metylestery mastných kyselín (FAME) pre vznetové motory. Stanovenie metyesterov polynenasýtených mastných kyselín (≥ 4 dvojité väzby, PUFA) plynovou chromatografiou. - Banič, Marek (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15779: 2009