STN EN 15779: 2010 (65 6536), Ropné výrobky a deriváty tukov a olejov. Metylestery mastných kyselín (FAME) pre vznetové motory. Stanovenie metyesterov polynenasýtených mastných kyselín (≥ 4 dvojité väzby, PUFA) plynovou chromatografiou. - Banič, Marek; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15779: 2009
Spracovateľ: Marek Banič. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Norma je nahradená normou STN EN 15779 + A1 z apríla 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy