STN EN 14774-2: 2010 (65 7406), Tuhé biopalivá. Stanovenie obsahu vlhkosti. Metóda sušením v sušiarni Časť 2 Celková vlhkosť. Zjednodušená metóda - Pokorná, Lýdia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14774-2: 2009