STN EN 14774-3: 2010 (65 7406), Tuhé biopalivá. Stanovenie obsahu vlhkosti. Metóda sušením v sušiarni Časť 3 Vlhkosť v analytickej vzorke na všeobecný rozbor - Pokorná, Lýdia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14774-3: 2009