STN EN 13384-1 + A2: 2010 (73 4206), Komíny. Metódy tepelnotechnického a hydraulického výpočtu Časť 1 Komíny s pripojením jedného spotrebiča palív (Konsolidovaný text) - Tkáčik, Stanislav; Polťáková-Krížiková, Emília; Šulan, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13384-1: 2002 + A2: 2008