STN EN 13384-1 + A2: 2010 (73 4206), Komíny. Metódy tepelnotechnického a hydraulického výpočtu Časť 1 Komíny s pripojením jedného spotrebiča palív (Konsolidovaný text) - Tkáčik, Stanislav; Polťáková-Krížiková, Emília; Šulan, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 97 Komíny (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13384-1: 2002 + A2: 2008
Táto norma nahrádza STN EN 13384-1 z mája 2005 a anglickú verziu STN EN 13384-1 + A2 z novembra 2008 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Tkáčik, Emília Polťáková-Krížiková, Peter Šulan. Technická komisia: TK 97 Komíny
Keywords: normy