STN EN 1060-3 + A2: 2010 (85 5212), Neinvazívne tonometre Časť 3 Špecifické požiadavky na elektromechanické systémy na meranie tlaku krvi (Konsolidovaný text) - Škrovánková, Alžbeta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1060-3: 1997 + A2: 2009