STN EN 1060-3 + A2: 2010 (85 5212), Neinvazívne tonometre Časť 3 Špecifické požiadavky na elektromechanické systémy na meranie tlaku krvi (Konsolidovaný text) - Škrovánková, Alžbeta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1060-3: 1997 + A2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1060-3 z mája 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Alžbeta Škrovánková. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Norma je zrušená od 1. 9. 2018
Keywords: normy