STN EN 3-10: 2010 (92 0501), Prenosné hasiace prístroje Časť 10 Ustanovenia o posudzovaní zhody prenosných hasiacich prístrojov podľa EN 3-7 - Sulík, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 3-10: 2009