STN EN 3-10: 2010 (92 0501), Prenosné hasiace prístroje Časť 10 Ustanovenia o posudzovaní zhody prenosných hasiacich prístrojov podľa EN 3-7 - Sulík, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 3-10: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 3-6 z júna 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Sulík. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy