STN EN 14404 + A1: 2010 (83 2560), Osobné ochranné prostriedky. Chrániče kolien pri práci v kľačiacej polohe (Konsolidovaný text). - Katuščák, Svetozár; Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14404: 2004 + A1: 2010