STN EN ISO 1942: 2010 (84 0004), Stomatológia. Slovník (ISO 1942: 2009). - Dohálová, Hana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1942: 2009