STN EN ISO 1942: 2010 (84 0004), Stomatológia. Slovník (ISO 1942: 2009). - Dohálová, Hana; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 101 Stomatológia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1942: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 21942-1 z apríla 1997, STN EN 21942-2 z apríla 1997, STN EN 21942-3 z apríla 1997, STN EN 21942-4 z apríla 1997 a STN EN ISO 1942-5 z apríla 1997 v celom rozsahu
Spracovateľ: Hana Dohálová. Technická komisia: TK 101 Stomatológia
Norma je nahradená normou STN EN ISO 1942 z apríla 2011 v celom rozsahu
Keywords: normy