STN EN 62423: 2010 (35 4183), Prúdové chrániče typu B so vstavanou nadprúdovou ochranou a bez nej pre domácnosť a na podobné použitie (RCCB typu B a RCBO typu B). - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62423: 2009