STN ISO/IEC 14764: 2010 (36 9774), Softvérové inžinierstvo. Procesy životného cyklu softvéru. Údržba. - Kormaňák, Róbert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO/IEC 14764: 2006