STN ISO/IEC 16085: 2010 (36 9775), Systémové a softvérové inžinierstvo. Procesy životného cyklu. Manažérstvo rizika. - Kormaňák, Róbert (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO/IEC 16085: 2006