STN ISO/IEC 16085: 2010 (36 9775), Systémové a softvérové inžinierstvo. Procesy životného cyklu. Manažérstvo rizika. - Kormaňák, Róbert; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 37 Informačné technológie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO/IEC 16085: 2006
Spracovateľ: Róbert Kormaňák. technická komisia: TK 37 Informačné technológie
Keywords: normy