STN ISO 871: 2010 [neplatná], (64 0760), Plasty. Stanovenie zápalnosti v teplovzdušnej peci. - Sihelská, Milada (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 871: 2006