STN EN 14078: 2010 (65 6532), Kvapalné ropné výrobky. Stanovenie obsahu netylesterov mastných kyselín (FAME) v stredných destilátoch. Metóda infračervenej spektrometrie. - Pokorná, Lýdia; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou verziou európskej normy EN 14078: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 14078 z januára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Lýdia Pokorná. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Norma je nahradená normou STN EN 14078 z decembra 2014 v celom rozsahu
Keywords: normy