STN EN 15837: 2010 (65 6575), Etanol ako prímes do benzínov. Stanivenie obsahu fosforu, medi a síry. Priama metóda optickou emisnou spektrometriou a indukčne viazanou plazmou (ICP-OES). - Chovancová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15837: 2009