STN EN 15837: 2010 (65 6575), Etanol ako prímes do benzínov. Stanivenie obsahu fosforu, medi a síry. Priama metóda optickou emisnou spektrometriou a indukčne viazanou plazmou (ICP-OES). - Chovancová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15837: 2009
Spracovateľ: Iveta Chovancová. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy