STN EN 14775: 2010 (65 7408), Tuhé biopalivá. Stanovenie obsahu popola. - Hlúbiková, Stanislava (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14775: 2009