STN EN 15103: 2010 (65 7409), Tuhé biopalivá. Stanovenie sypnej hmotnosti. - Banič, Marek (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15103: 2009