STN P CEN/TS 15989: 2010 (92 0601), Hasičské vozidlá a zariadenia. Značky na ovládacie prvky a iné indikátory. - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15989: 2010