STN P CEN/TS 15989: 2010 (92 0601), Hasičské vozidlá a zariadenia. Značky na ovládacie prvky a iné indikátory. - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN/TS 15989: 2010
Táto predbežná norma je určená na overenie
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy