STN ISO 9707: 2010 (01 0175), Informácie a dokumentácia. Štatistika produkcie a distribúcie kníh, novín, periodík a elektronických publikácií. - Mlynáriková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 9707: 2008