STN ISO 9707: 2010 (01 0175), Informácie a dokumentácia. Štatistika produkcie a distribúcie kníh, novín, periodík a elektronických publikácií. - Mlynáriková, Mária; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 69 Terminológia, informácie a dokumentácia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO 9707: 2008
Táto norma nahrádza STN ISO z decembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Mária Mlynáriková. Technická komisia: TK 69 Terminológia, informácie a dokumentácia
Keywords: normy