STN EN 196-6: 2010 (72 2100), Metódy skúšania cementu Časť 6 Stanovenie jemnosti mletia - Polťáková-Krížiková, Emília; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 40 Anorganické spojivá a malty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 196-6: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 196-6 z augusta 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Emília Polťáková-Krížiková. Technická komisia: TK 40 Anorganické spojivá a malty
Norma je nahradená normou STN EN 196-6 z marca 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy