STN EN 13060 + A2: 2010 (84 7110), Malé parné sterilizátory (Konsolidovaný text). - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13060: 2004 + A2: 2010