STN EN 1777: 2010 (92 0607), Vysokozdvíhacie hydraulické plošiny (HP) pre hasičské a záchranné služby. Bezpečnostné požiadavky a skúšky. - Trnovec, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1777: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1777 + A1 z júna 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Stanislav Trnovec. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy