STN ISO 11085/Z1: 2010 (46 1023), Obilniny, výrobky z obilnín a krmivá pre zvieratá. Stanovenie obsahu neupraveného tuku a obsahu celkového tuku extrakčnou metódou podľa Randalla. Zmena 1. - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Označenie normy sa mení na: STN EN ISO 11085
Keywords: normy