STN 33 2000-7-717: 2010, Elektrické inštalácie nízkeho napätia Časť 7-717 Požiadavky na osobitné inštalácie alebo priestory. Mobilné alebo prepravné jednotky - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje HD 60364-7-717: 2010 v slovenskom jazyku