STN EN 806-4: 2010 (73 6670), Technické podmienky na zhotovovanie vodovodných potrubí na pitnú vodu vnútri budov Časť 4 Montáž - Vranayová, Zuzana (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 806-4: 2010