STN EN 54-23: 2010 (92 0404), Elektrická požiarna signalizácia Časť 23 Zariadenia signalizácie požiaru. Vizuálne signalizačné zariadenia - Gatial, Miroslav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 54-23: 2010