STN EN 61243-1/A1: 2010 (35 9724), Práce pod napätím. Skúšačky napätia Časť 1 Skúšačky napätia kapacitného typu na striedavé napätie nad 1 kV. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A1 STN EN 61243-1: 2006 je slovenskou verziou európskej normy EN 61243-1: 2005/A1: 2010