STN EN 50206-1: 2001 (36 2312), Dráhové aplikácie. Koľajové vozidlá. Pantografové zberače: Charakteristiky a skúšky Časť 1 Pantografové zberače vozidiel hlavných tratí - Cengel, Ladislav; Kovář, Josef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2001)
Táto národná norma je identická s EN 502106-1: 1998 v českom jazyku a je vydaná so súhlasom ČSNI Praha, Česká republika