STN EN 13789: 2010 (13 3508), Priemyselné armatúry. Liatinové uzatváracie ventily. - Rypák, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13789: 2010