STN EN 60081/A4: 2010 (36 0275), Dvojpäticové žiarivky. Prevádzkové požiadavky. Zmena A4. - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A4 STN EN 60081: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60081: 1998/A4: 2010