STN EN 1459 + A2: 2010 (26 8804), Bezpečnosť motorových vozíkov. Vozíky s vlastným pohonom a výložníkovým zdvíhacím zariadením (Konsolidovaný text). - Volčko, Vladimír; Vočko, Jaroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 23 Zemné a stavebné stroje a motorové vozíky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1459: 1998 + A2: 2010
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1459 + A2 z augusta 2010, ktorá od 1.8.2010 nahradila STN EN 1459 z novembra 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vladimír Volčko, Jaroslav Vočko. Technická komisia: TK 23 Zemné a stavebné stroje a motorové vozíky
Norma je nahradená normou STN EN 1459 + A3 zo septembra 2012 v celom rozsahu. Používať sa môže do 31. 1. 2013
Keywords: normy