STN EN 14975 + A1: 2010 (49 3802), Povalové rebríky. Požiadavky, označovanie a skúšanie (Konsolidovaný text). - Šúriková, Anna (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14975: 2006 + A1: 2010