STN EN ISO 1628-3: 2010 (64 0325), Plasty. Stanovenie viskozity polymérov v zriedenom roztoku kapilárnymi viskozimetrami Časť 3 Polyetylény a polypropylény (ISO 1628-3: 2010) - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1628-3: 2010