STN EN 13036-1: 2010 (73 6171), Povrchové vlastnosti vozoviek a letickových plôch. Skúšobné metódy Časť 1 Meranie hĺbky makrotextúry povrchu vozovky odmernou metódou - Komačka, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13036-1: 2010