TNI CEN/TR 16017: 2010 (13 8101), Technická normalizačná informácia. Návod na používanie EN 598. - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 16017: 2010