STN EN 1493: 2010 (27 0809), Zdviháky vozidiel. - Gatial, Miroslav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1493: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1493 + A1 z júna 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Gatial. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy