STN ISO/IEC 25000: 2010 (36 9792), Softvérové inžinierstvo. Požiadavky na kvalitu a hodnotenie kvality softvérového produktu (SQuaRE). Návod na SQuaRE. - Klocok, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje anglickú verziu ISO/IEC 25000: 2005