STN EN 10208-2: 2010 (42 1908), Oceľové rúry na potrubia na horľavé tekutiny. Technické dodacie podmienky Časť 2 Rúry podľa požiadaviek triedy B - Kunert, Ľubomír (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 10208-2: 2009