STN EN 13398: 2010 (65 7035), Asfalty a asfaltové spojivá. Stanovenie elastickej návratnosti modifikovaných asfaltov. - Šoková, Mária (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13398: 2010